Mantelzorgwoningen: maatwerk met een menselijk karakter

Op maat bouwen, is waar we bij Overbos voor leven. Als de ruimte er is, kunnen we nagenoeg alles maken wat de klant wil. Het bouwen van mantelzorgwoningen sluit om verschillende redenen naadloos aan bij ons karakter. Mantelzorgwoningen zijn voor ons niet alleen een uitbreiding van ons dienstenaanbod, maar een kans om onze ideeën en creativiteit op een grotere schaal toe te passen, terwijl we tegelijkertijd een waardevolle bijdrage leveren aan de maatschappij.

Waarom zijn we zo enthousiast over mantelzorgwoningen? Om te beginnen bieden ze vaak meer ruimte dan een standaard chalet op een park, waardoor we vaak nóg meer creatieve vrijheid hebben. Maar nog belangrijker is de maatschappelijke waarde die mantelzorgwoningen vertegenwoordigen.

Er is een groeiende vraag naar deze vorm van huisvesting en bij Overbos Chalets op Maat zijn we er trots op dat we kunnen bijdragen aan het aanbod. Onze ervaring en expertise stellen ons in staat om niet alleen standaardoplossingen te bieden, maar om elk aspect van een mantelzorgwoning volledig aan te passen aan de behoeften van de bewoners.

Wat betekent ‘op maat werken’ in de context van mantelzorgwoningen? Het gaat verder dan alleen het aanpassen van de afmetingen. We denken aan bredere deuren om toegankelijkheid te garanderen, aanpassingen aan de keuken, badkamer en toilet om tegemoet te komen aan specifieke behoeften, en zelfs aan het creëren van op maat gemaakte baden.

Het vervullen van deze behoeften geeft ons niet alleen voldoening op professioneel niveau, maar vervult ook een diepere, maatschappelijke missie. We dragen bij aan de leefbaarheid van zorgbehoevenden, waardoor ze een comfortabele en veilige omgeving krijgen waarin ze volledig kunnen genieten van hun oude dag.

We zijn er dankbaar voor dat we onze ervaring en passie op een menselijke manier kunnen inzetten en hopen de komende jaren veel meer mantelzorgwoningen te mogen leveren die niet alleen voldoen aan de behoeften van onze klanten, maar ook bijdragen aan een betere samenleving.