Parken

Overbos Parken

Overbos Chaletbouw werkt al jaren met verschillende campings en parken in Nederland en daarbuiten. Heeft u ruimte voor nieuwe chalets op uw camping en is de vraag hiernaar hoog bij uw klanten? Wij zijn de chaletbouwer waar u naar op zoek bent!

Overbos Recreatiepark in Hoevelaken

Recreatiepark Overbos ligt aan de poort van de Veluwe in Hoevelaken. Verscholen tussen Amersfoort en Nijkerk vindt u deze prachtige camping en het daar aanliggende natuurbad. Met 8 hectare aan ruimte en meer dan 125 staanplaatsen bent u als chalet-eigenaar verzekerd van gezelligheid én privacy. Heeft u iets te vieren? Dan kan u met grote gezelschappen […]

Meer informatie >

Overbos Recreatiepark in Hoevelaken
Park Daum in Fügen

Park Daum in Fügen

Chaletdorp en – camping Daum in Fügen is gelegen aan het begin van het mooie Zillertal, ongeveer 10 kilometer ver weg vanaf de Inntal autobahn (900 km. vanaf Utrecht). De dorpskern van Fügen ligt op 2 kilometer afstand, dichtbij genoeg om naartoe te wandelen of fietsen. Hier kunt u al uw inkopen doen. Het park […]

Meer informatie >

De Stille Plas in Loosdrecht

De Stille Plas is te vinden in de Loosdrechtse plassen. Het park bevindt zich tussen het Hilversums Kanaal en het Tienhovens kanaal. Het gebied kenmerkt zich door rust, maar zowel het park als de omgeving bieden voldoende mogelijkheden om er op uit te gaan!

Meer informatie >

De Stille Plas in Loosdrecht
Het Achterbos in Vinkeveen

Het Achterbos in Vinkeveen

Caravanpark Achterbos ligt in het prachtige Groene Hart, uiteraard aan de Vinkeveense plassen. Met natuurgebied Botshol om de hoek en prachtige chalets, is het park zeer geschikt voor gezinnen met jonge kinderen of vijftigplussers die heerlijk willen ontspannen.

Meer informatie >

De Drechthoeve in De Loosdrechtse Plassen

De Drechthoeve is een chaletpark, gelegen aan het water- en natuurgebied De Loosdrechtse Plassen. Een unieke locatie waar u heerlijk kunt relaxen en kunt genieten van een prachtige natuurwandeling. De omgeving biedt alle mogelijkheden, ook voor activiteit! We kunnen spreken van een echt familiepark, waar iedereen welkom is.

Meer informatie >

De Drechthoeve in De Loosdrechtse Plassen