Modellen

Overbos Chalet Modellen

Elke klant is anders en voor elke klant hebben wij dus een andere chalet. Met keuze uit verschillende soorten chalets bent u verzekerd van een vakantiehuis dat écht bij u past! De modellen kunnen als inspiratie dienen, maar uiteindelijk wordt ieder model perfect aangepast naar wens. Overbos bouwt chalets van topkwaliteit!

Overbos Chalets Type Jan

Het toppunt van luxe; dit dubbele chalet van Overbos is in allerlei verschillende modellen uitvoerbaar en is van alle gemakken voorzien. Dit type chalet is groot, oftewel bakken aan ruimte voor u en uw gezin. Heeft u meer dan één kind? Dan hoeven ze in ieder geval niet bang te zijn dat ze met zijn […]

Meer informatie >

Overbos Chalets Type Jan
Overbos Chalets Type Richard

Overbos Chalets Type Richard

Het type Richard staat bekend om de verschillende hoogtes! Deze hoogtes kunnen variëren, zowel binnen als buiten. op deze manier ontstaat er een heerlijk gevoel van diepte in het chalet. Uiteraard is ook Type Richard beschikbaar in veel verschillende variaties. Zo kan u kiezen uit een groot, enkel of hoekmodel en heeft u zelfs de […]

Meer informatie >

Overbos Chalets Type Tomek

Dit type chalet geeft het ultieme ‘loft-gevoel’. De luxe wordt nog eens benadrukt door de prachtige veranda aan de voorkant, waarmee het chalet een extra dimensie krijgt.

Meer informatie >

Overbos Chalets Type Tomek
Overbos Chalets Type Linda

Overbos Chalets Type Linda

Uiteraard is ook deze bunagalow beschikbaar in verschillende variaties. Wat de Linda uniek maakt? Het lessenaars dak! Dus zijn schuine lijnen helemaal je ding, raden we aan dit type als uitgangspunt te nemen. Overbos Chalets op Maat realiseert uw vakanties, geheel zonder kanttekeningen!

Meer informatie >

Overbos Chalets Type Melvin

Is de plaats waar het chalet komt niet heel groot? Geen enkel probleem! Onze type Melvin chalets zijn compact en bieden de mogelijkheid om in beperkte ruimte, toch te genieten van een prachtige chalet met alles erop en eraan!

Meer informatie >

Overbos Chalets Type Melvin